Victor Ponta: După aproape şase ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început şi în partid

Premierul Victor Ponta afirmă că va vota la alegerile din Partidul Social Democrat pentru echipă şi pentru
continuarea creşterii, punctând că ‘după aproape şase ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început şi în partid’.

‘După aproape şase ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început şi în partid. Votez pentru echipa şi pentru continuarea
creşterii. Am făcut echipă bună cu Liviu şi sunt convins că va continua proiectele bune pe care le-am început împreună – modernizarea partidului, deschiderea sa spre urban în paralel cu menţinerea unei legături speciale cu zona rurală, atragerea de cât mai mulţi tineri, conectarea la problemele reale ale românilor. Sunt convins că, la anul, PSD va putea obţine o performanţă cel puţin la fel de bună ca cea din alegerile locale, parlamentare sau europene. Rămân în continuare 100% conectat şi preocupat de actul de guvernare, unde mai avem încă proiecte bune de pus în aplicare pentru binele celor mulţi – pentru creştere economică, creşterea veniturilor tuturor, independenţa energetică, scăderea preţurilor, reducerea sărăciei şi oferirea de servicii de sănătate şi educaţie mai bune’, a scris premierul, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Social-democraţii îşi aleg duminică preşedintele, singurul candidat la această funcţie fiind actualul preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Rezultatele alegerilor de duminică vor fi validate luni de Comitetul Executiv Naţional, iar pe 18 octombrie, în cadrul Congresului
extraordinar a partidului vor fi aleşi şi ceilalţi membri ai conducerii – preşedinte executiv, vicepreşedinţii, secretarul general.