Proiect de țară

PROMISIUNILE MELE

Soluții imediate și redresare economică

Eu știu ce trebuie să fac și stiu că se poate face, dacă există un proiect de țară realist și voința de a-l pune în practică.

Solidaritate și responsabilitate socială

 • Venitul Minim de Criză (VMC)

  Scopul acestei măsuri este de a asigura resurse materiale suficiente pentru fiecare român din țară sau din strainatate. Estimăm că peste 5,8 milioane de români au nevoie de un sprijin pentru a ieși din criză.

  Află mai mult

 • Sprijinul Economic de Criză (SEC)

  Măsuri vitale care să permită companiilor românești mici și mijlocii să treacă prin criză, să își păstreze producția și locurile de muncă.

  Află mai mult

 • Programul Național de Testare

  Statul trebuie să se implice direct și activ în asigurarea stării de sănătate a românilor. Propunem o serie de măsuri pentru recuperarea bolnavilor de COVID-19 și prevenirea răspândirii virusului.

  Află mai mult

 • Redeschiderea școlilor

  Elevii trebuie să se întoarcă în sălile de clasă împreună cu profesorii lor. Școala online, așa cum este ea impusă de guvernul Orban, nu poate acoperi nevoile unui sistem de învățamânt performant și riscăm să creștem o generație de sacrificiu.

  Află mai mult

 • Respect pentru militari

  Aplicarea Legii 223/2015 în forma în care a fost adoptată în anul 2015, pentru a răsplăti eforturile atâtor generații de militari care au jurat să-și apere țara chiar cu prețul vieții.

  Află mai mult

  Sunt pregătit să
  trecem împreună prin criză